Seminar

Seminar Emas yang di taja oleh Public Gold adalah komitmen Public Gold untuk memberi kesedaran kepada semua lapisan masyarakat untuk menpelajari ilmu emas. Setiap bulan Public Gold menganjurkan Mega Seminar secara PERCUMA yg disampaikan oleh speaker yang berpengalaman dalam bidang simpanan dan pelaburan emas. Seminar ini dianjurkan di seluruh Malaysia, Singapore dan Indonesia.

Anda hanya perlu luangkan masa dan usaha untuk hadir ke seminar emas ini yang berdekatan dengan anda. Pelajari asas simpanan emas sebaiknya sebelum anda mula menyimpan emas. Yuran kemasukan ditaja sepenuhnya oleh Public Gold.

Emas Percuma

Aktiviti Lucky Draw dan Firesale juga diadakan untuk setiap seminar emas ini, anda bolehlah membawa wang secukupnya untuk membeli goldbar dengan harga yg lebih murah (Firesale) secara automatik berpeluang memenangi gold bar dan accessories percuma(Lucky Draw).

Klik link untuk List Seminar terkini di seluruh Malaysia, Singapore dan Indonesia. Jangan lepaskan peluang keEmasan ini. Jangan lupa letakkan saya PG00080997 sebagai introducer anda untuk membolehkan saya membantu anda pada masa akan datang.