Tentang Saya

Saya adalah pemudah cara untuk anda membeli emas, membantu anda dengan cara paling mudah untuk menyimpan emas, teknik simpanan emas dan bersama-sama memilih saiz emas yang bersesuaian untuk anda. Disamping itu, saya menyediakan khidmat nasihat berkenaan emas kepada semua pelanggan saya berdasarkan kepada pembelajaran saya melalui seminar emas dan bahan bacaan.

Nama saya Abd Hadi Abd Halim. Saya adalah authorised dealer Public Gold (kod PG00080997) yang merupakan syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia. Saya adalah pelabur emas sejak tahun 2011 dan mula menyimpan emas fizikal pada tahun 2016. Kini aktif dalam pembacaan tentang emas serta perkongsian ilmu melalui FB dan blog. Jemput klik Follow button disebelah kanan untuk ikuti perkongsian saya.

Disamping itu, saya juga merupakan seorang jurutera minyak dan gas yang mana dipanggil Black Gold atau Emas HItam. Telah banyak negara yang diterokai dan emas adalah 1 item yang sentiasa menarik perhatian saya. Kini saya sangat aktif dalam menyimpan emas dan perak untuk kegunaan masa hadapan.
sesi perkongsian

Sesi perkongsian buku di FB

Nasihat Pelaburan Emas

Buat sahabat pembaca sekalian yang ingin membeli emas atau inginkan pendapat peribadi saya berkenaan emas, boleh hubungi saya di talian +6019 778 1477 (Whatsapp adalah keutamaan kerana kadang kala saya berada dilaut atau luar negara). Walau bagaimanapun, jika perlu saya akan call semula untuk memberi penerangan yang lebih jelas kepada sahabat semua. Ini adalah terbuka kepada semua di Malaysia, Brunei, Singapore dan semestinya Indonesia!